SkEtsA kEhiDupAn

"Di mana anda berdiri, di situlah perlumbaan kehidupan anda dan lupakan masa silam"

dasar mak tiri!

lame xupdate blog..tau2 cite emo..cite lepas2 mls dh nk smbung..basi tahap dewa..nama pun update blog..so ambik cite terbaru saje..layanzzzzz


huh..hari isnin yg serba tak kena..bgun pagi kul 6.45..what the fak!kul 6.45 okeyh.skolah start 7.20 kot..kaedahnye aku duk bangi..makan masa 20 menet kalo jalan xjem kat tol sg.besi..tp aku bagun kul 6.45!diulang..6.45..owh..apakah malang pagi isnin ni..kepala otak sudah ready mahu MC..tp ati masih pikir tgjwb...lompat katil..msuk toilet..berus gg..cuci muka...mandi!..10 menet okeyh..siap2 sume..tempek bedak sahaja..dh pukul 7.00..OMG..kompem lambat nih...start kete..bwk kete laju2 kt jalan raye..wat2 xnmpak meter cecah 140km/h..bile nmpak..tibe2 gigil..takut mati terus slow kete

smpai tol sg.besi..jem..damn ar..mmg kompem la punch card aku merah..dh alang2..terus cool bwk kete..smpai skolah tepat kul 7.20..owh..masih malang..mana sempat nak lari2 dengan baju kurung smbil kiri kanan bwk segala mcm beg mcm makcik jual kerepek..(ambik la dik..3paket 10 hengget je..tsk..xsmpai ati,mesti beli)haha..so dgn gigih jln lenggang kangkung g punch....7.04 menet!hukhuk..nape la jam opis cepat sgt..

buat muka slamber..turun perhimpunan..duduk 5menet..kene masuk kelas bdk2 ada exam..huh..xsmpat relax..dh abes kelas..turun pg mkn..baru verangan nk berjimba ria kejap..dtg la mak tiri ingatkan arini ada meeting..okeyh..mcm aku xreti membaca surat yg aku sendiri wat..aku tau la ada meeting..emang dasar lo!

time pepagi buta masa ingtkan aku pasal meeting xda plak bgtau pasal relief kelas..aku ni bru first time..xteringat n terpikir mende tu..pandai plak suh aku jumpa itu pengetua..n kompem2 la aku yg kene sound.."nape xsuh relief pas blik skolah je..kan skrg awl lg"owh..tersentap aku dgn kata2 itu..lalu keluar dr bilik pengetua dgn muka yg hmpa..

last2 aku tunda je meeting..lantak la..silap ko..ko suh aku wat sume..tp dlm meeting smpat slhkan aku..sbb aku cikgu baru..jadi meeting arini bnyk problem..oit makcik..ade ko ajar aku sume tu?yg ko tau mengarah je..aku ni yg duk pi tanye org lain tau!harap ko..sibuk nk balik awl..pastu kasi keje last menet..nk maki jgak...nak maki jugak..dasar!

2 tindak balas:

so dasar mak tiri lupa daratan.. emmm dah tau budak baru,, "tunjuk ajar ku sifu la" apa da!

March 6, 2011 at 6:52 PM  
Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

February 12, 2016 at 12:09 PM