SkEtsA kEhiDupAn

"Di mana anda berdiri, di situlah perlumbaan kehidupan anda dan lupakan masa silam"

~aidiladha~

aku sbnarnye agak sibuk semenjak dua menjak ni.maklumla.mcm2 benda nak kene uruskan..so ari ni je baru bleh updatekan blog aku nih.tu pun xde cite best sgt..yg best2 kene simpan..hehe

huh..awal2nye aku ingt mls nk balik kmpung..tp member2 sume balik nk sambut raya haji..jadi,untuk mengelakkan aku dikategorikan sbg anak derhaka..aku dgn penuh bangganya telah pulang ke kampung halamanku bersama adik2 aku..dan salah satu lg sbb aku pulang ke kampung..sbb bf aku ada kat umh..yea..yea..dpt jumpe bf..(gedik je kan)

bestnye duk kat umh..lepak2..pastu dating ngan bf setiap jam smpai mak aku dh jadik mcm operator..asyik call je aku tanye mana aku pegi..(kategori derhaka jugak la sbb habiskan masa dgn bf je.huhu)

yg paling best masa ari raye..meriah la pulak rasenye..dh mcm aidilfitri plak..makcik2 sume ade dh..kawan2 la dtg menyerang.mcm tau2 je diorang ni "rahsia" aku..xbleh nak simpan lagsung..mcm paparazi je..maklumla.aku kan popular(wah,perasan gitu)..

dan yg bestnye jugak..patutnye ari raya mlm tu aku dh balik bangi balik.tp dgn selambanye aku memontengkan diri sbb dh happy sgt siang tu..mak aku lg best.suh aku EL terus smpai ari jumaat(oh mama..kaulah insan yg paling memahami.hehe) meriah btl hidup aku di kala aidiladha ni..