SkEtsA kEhiDupAn

"Di mana anda berdiri, di situlah perlumbaan kehidupan anda dan lupakan masa silam"

~adoyaiiii~

salam sume

first entry aku utk thn 2009..
giler xbest..
smbut thn baru ats katil..(actually xsmpt tgu kul 12 pown..aku dh tdo)haha
pastu mcm biasa bz ngan keje
banyak benda yg xdpt nak settle coz ade je halangan2 yg wujud..
n paling sedih..demam smpai tahap dewa rasenye..siap leh tido wat marathon..busan dowh..


ok r..nti aku post yg lain plak..xde idea r coz xbape chat lg nih

2 tindak balas:

helo fren..!!
bile pk2 balik macam klaka pon ade kan..??time kat MoF dulu tak penah lak tego wpun slalu je bertemgung time nak p kafe..skang aku rasa cam da jadi kawan agak rapat lak ngan ko nih..
aku pon sama beb..permulaan 2009 yang not so cool for me..huhuhuh..takpela..aku layankan je..hehehehe..
apepun..semoga cepat baik demam..n semoga baki 353 hari lagi dalam 2009 akan menjanjikan kebahgiaan untuk keja n life kite...
hurray...!!!hurrayy...!!!

January 12, 2009 at 1:47 PM  

nox mak busan giler kat sini...nasib bek ade pren yang le selamatkan keadaan aku yang sangat busannya...semua kena blok so ol my blog ka fB ke n lain2..xle nak explore..huuuuuuuhhhh sedih nie ja yang boleh d post...

January 22, 2009 at 4:42 PM