SkEtsA kEhiDupAn

"Di mana anda berdiri, di situlah perlumbaan kehidupan anda dan lupakan masa silam"

~kami yang ter Penyek~




huhu..hujung minggu yg xde keje..aku ajak salwa pegi makan..alang2 die jadik single mingle lepas boboy pegi berfoya foya celebrate bachelor party (haha..padan muke salwa kene tinggal)

pastu kami dengan bangganya nak gi jalan2 carik makan nih..aku pown dgn idea yang bangang ajak wak pegi sek.8..area Old Town..konon2 nak try kedai baru area situ..masuk2 je terus nampak kedai yg agak menarik la warna die..hijau tuuuuu..dan dgn perasaan yg bercampur baur nk sggah (sbb xrmai org) kami pun singgah jugak.

dh masuk..tgk menu..brapak mahalnye..tp dh terduduk kat situ..terpaksa la order jugak..aku oder nes.ais..(air feberet tu)..tp mamat tu ngan slambe bgtau, "errmm,maaf kak.kami baru buka kedai ni.nes.ais blm ada"..pergh..marah btl aku.air yg wajib sume kedai ada tu..last2 dgn emo aku oder teh ais n ayam penyet.wak oder teh o ais ngan pecel lele..

dh smpai makanan..kami pown mkn dgn emosi dan ditambah dgn umpatan terhadap kedai itu..makanya menu tengah ari kami yg dh mmg xsedap,itu menjadi makin tidak sedap..dh la mahal.teh ais sampai tiga hengget dua posen..brapak mahal..terpenyek aku ngan wak tgk harga..haha



P/s: baik mkn pecel lele/pecel ayam kat hentian kajang...murah dan sedaaaaap

8 tindak balas:

Anonymous said...
IE said...

weh, cik anon love ko tu.. rase teruja tak?? hahaha... ~agak ngeri dapat cinta daripada cik anon~ (~.~)

Oi, suke je kan kutuk IE je kan.. bukan kene tinggal la, tapi saje wat 'wong solo'... muahahaha...

Nih lebih mahal daripada IE makan chicken chop kat rimbunan klasik (betul ke name kedai die??)
Tak pe yang, yang penting kita dah mencuba. Tak cube tak tahu, tak kenal tak cinta.. betul tak??

March 30, 2009 at 9:31 AM  
~ida~ said...

huhu..aku jadik takuuutttt.nape aku post pasal ayam penyek..tp anon komen "i love u..i miss u"huahaha..mati aku wak.

March 30, 2009 at 3:58 PM  
Anonymous said...

nampak pipi ada tembam sikit..makin manis..

April 8, 2009 at 1:12 PM  
Anonymous said...

sape la anon ni..nak memain plak..nak puji,puji je depan2.nak kutuk pun..kutuk la depan2..
ape2 pun..thnks la ats komen tu..

April 9, 2009 at 5:32 PM  
Anonymous said...

bukan tak nak depan2..tiada ruang utk begitu..biar kuucapkan sekadar begini dahulu..terlerai jua runtunan cinta dan rinduku pada mu si manis pipi tembam..moga segala urusan dan impianmu tercapai dgn suksesnya tanpa halangan dan hambatan..senyumanmu tetap terpahat di hati ini..

April 12, 2009 at 9:23 AM  
Anonymous said...

sama-sama kasih atas ucapan tq tu..

April 12, 2009 at 9:25 AM  
Anonymous said...

wah..cik/en anon..bukan main lagi ayt2 u tu ek..mane blaja ni?ada rujuk buku ke..haha..dh la..suke ati u la nak komen ape pun..xjejas pun i punye blog..

April 13, 2009 at 5:42 PM