SkEtsA kEhiDupAn

"Di mana anda berdiri, di situlah perlumbaan kehidupan anda dan lupakan masa silam"

~memori payung hijau~








huhu..saje nak post gmbar2 ni..masa ni habiskan masa ngan ngan tunang aku..seminggu die lepak kat KL semata mata nak habiskan masa ngan aku..huhu..terharu giler.bakal mak mertua pun sporting giler..bagi pelepasan kat tunang aku stay lelama kat KL..yang paling best, time g tgk formula 1..wpun duk kat hill stand..tp pengalaman mmg best..nak nak time ujan..haha..jadik memori payung hijau la aku ngan tunang aku tuh..ape2 pun thnks 2 abg mail coz bg tiket kat kitaorg..

p/s : huhu,tunang dh pegi keje...lame lg bleh jumpe

3 tindak balas:

nikah ajo...truih duk kampung...habis citer!!
hahahaha

April 15, 2009 at 11:58 PM  
fazleena said...

dah bertunang dah yang? woww..congratss...

kahwin jemput!!!

:)

April 16, 2009 at 1:15 PM  
Anonymous said...

Azia to Ida:

mmg pown seminggu gumbir tapi effect die sampai ari ni...erm sedapppp....

May 16, 2009 at 8:17 PM