SkEtsA kEhiDupAn

"Di mana anda berdiri, di situlah perlumbaan kehidupan anda dan lupakan masa silam"

~kentut~

Errmm..dh lame xpost pape kat blog ni..skrg ni bz sgt2 la.tp tu la..kalo nk ikutkan sume ada masa yang same banyak..24 jam kan..so istilah bz ni kadang2 xbape sesuai gak nak jadikan alasan..hehe..ape2 pu, saje nak kongsi kisah "kentut" ni ngan sume..enjoyyyyy...

Jarang sekali kita dengar pompuan kentut kuat kuat terutamanya bila
tengah keluar dengan lelaki. Mereka sanggup tahan kentut sampai biru biru
muka semata mata tak mau kentut depan teman lelaki mereka. Padahal,
lelaki sikit pun tak kisah jika pompuan terkentut. Adat la tuh dah nak
terkentut. Paling kurang lelaki akan berkata "Eh! Makan apa kentut busuk
dan kuat sangat nih???" Dan secara otomatik lelaki dan pompuan tadi akan
ketawa bersama sama. Ini akan menjadikan hubungan mereka semakin ceria.

Lelaki secara lazimnya terkentut secara tak sengaja. Dan apabila benda ni
terjadi, lelaki dengan secara tak malunya akan mengaku depan teman
wanitanya bahawa dia terkentut. Dan teman wanita secara spontan akan
berkata "Tak senonoh la. " sambil mengejek manja teman lelakinya itu. Dan
lihatlah betapa harmoninya hubungan mereka.

Jika dahulu pompuan asyik menahan kentut ketika bersama teman lelakinya,
namun kini pompuan dengan beraninya memberitahu lelaki bahawa dia nak
terkentut. Pendek kata, kentut mintak izin. Tengok.bagaimana kentut
mendidik pompuan supaya menjadi begitu tertib. Dan hubungan mereka secara
tak langsung akan bertambah baik.

Jika dahulu pompuan berkata perbuatan teman lelakinya yang asyik
terkentut sesuatu perbuatan yang tak senonoh, namun kini dia semakin
mengaguminya dan semakin menghormati.kerana itu adalah trademark teman
lelakinya. Mana nak jumpa dah lelaki camtu.

Akhir sekali, jangan sesekali malu jika anda terkentut ketika anda
berkunjung ke rumah dan menemui ahli keluarga pasangan anda. Ini kerana
jika anda terkentut, ahli keluarga pasangan anda akan gelakkan anda
secara beramai ramai. Secara tak langsung, ini akan mengeratkan hubungan
anda bersama bakal bakal ahli keluarga anda.

Kesimpulan:
Kentut itu membahagiakan. .anda setuju???

p/s;thnks kat wani coz fwrd email ni..hikhik..(mesti ingat apung2 kan?

6 tindak balas:

haha.. setuju sgt2... kentut amat membahagiakan... ;p

May 25, 2009 at 5:23 PM  
protonians said...

agak la kot,.. kentut membuang segala macam "poison" dalam badan..

hahahahah

May 25, 2009 at 9:22 PM  
IkaN EmaS said...

tu kalau mintak izin..
camne plak kalau kes, dah kentut, busuk pulak tu, dahtu kunci tingkap???

korang rase???
IE rase macam nak terjun ikut pintu je...
muahahaha

May 26, 2009 at 1:05 PM  
matrix01 said...

Kamu suka kentut merata-rata ye?

July 21, 2009 at 8:23 PM  
Anonymous said...

seorang jejaka terengganu pada tahun 1990 pernah berkata : "cinta itu ibarat kentut, ditahan perit, diluah malu :D"

August 4, 2009 at 2:23 PM